AYDIN / EFELER - Halide Hatun İlkokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 109.yılını okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu programla kutladık. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

09 Mart 2024 tarihinde ilçemizdeki resmi/özel ilkokul 4. Sınıf öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen Dünya Pi Günü Matematik Yarışması değerlendirmesine göre okulumuz 4/C sınıfı öğrencisi Metehan KOCA 8.olarak dereceye girmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Kuruculuğunu yaptığımız My City My Story etwinning projemizin kapanış webinarını yaptık.

Şbt

Kuruculuğunu yaptığımız ETwinning  projemiz My City My Story projemizin veli öğretmen ve öğrencilerine projenin kurucu öğretmeni Gülnur Atik mentörlüğünde güvenli internet konulu webinar düzenlendi .Webinarımıza konuk olarak katılan Güvenli İnternet Merkezi Eğitim Uzmanı Aydın Çatak verdiği çok kıymetli bilgilerle öğrenci ve velilerimizi bilgilendirdi .

Şbt

3-E sınıfı olarak ortak olduğumuz projemizde, Akıl ve Zeka oyunlarından sudoku,hafıza kartları,gökdelenler,resfebe ve tangram gibi oyunları öğrenerek okuldaki diğer arkadaşlarına öğretmeleri sağlanıp,teknolojiyi etkin kullanarak hızlı düşünme ve akıl yürütme becerilerini geliştirmek hedeflenmiştir.

Şbt

İnternette nasıl güvende oluruz sunumu için Güvenli İnternet Merkezi Uzmanı Aydın Çıtak veli ve öğrencilerimize sunum yapacaktır.

Şbt

Güvenli internet haftası nedeni ile My City My Story ETwinning projesini yürüten 4-E sınıfı öğrencileri yaptıkları çalışmalar ile okulumuzda farkındalık yarattılar. Güvenli internet Panosu hazırlayarak yaptıkları çalışmaları panoda sergilediler.

Ock

Projemizin takım okulları zoom toplantısı ile buluşarak yaşadıkları ilin en ünlü tarım ürünü ile ilgili akrostiş şiir yazacaklar.

Ock

Kuruculuğunu yaptığımız My City My Story ETwinning projemizde Ocak ayı etkinliklerinden olan küçük okul takımları çalışmamızda Mardin Yeşilova İlkokulu ile takım olduk .Takım okula Aydın'ı tanıtan küçük hediyeler göndermek için hazırladık.

Ock

Kuruculuğunu yaptığımız My City My Story adlı ETwinning projemiz bütün ortaklardan katılan öğrencilerle mentörlüğünü öğretmenimiz Gülnur Atik ‘in yaptığı karışık okul takımları buluşarak akrostiş çalışmasının ilk cümlesini yazdılar.

Ara

Okulumuz öğretmeni Gülnur ATİK'in kuruculuğunu yaptığı "Benim Şehrim Benim Hikayem" e-Twinning Projesinin yaygınlaştırılması için hazırlanan takvim İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan ÖZCAN'a takdim edildi.

Ara

My City My Story projemizin Portekizli kurucu ortağı ve öğrencileri ile tanışma toplantısı yapıldı .Toplantıda öğrencilerimiz ingilizce kendilerini tanıttılar .

Ara

Okulumuzda yürütülen DOSTLARIMLA YAŞIYORUM e-Twinning projesi kapsamında öğrencilerimiz mama kapları tasarladılar.

Ara

My City My Story projesini yürüten 4-E sınıfı proje kapsamında tarihi antik kentimiz Tralles'e gezi yaparak Antik kentin tarihini öğrendiler.

Ara

Okulumuz 4-E sınıfı öğretmeni Gülnur Atik ‘in Portekiz ile kuruculuğunu yaptığı Benim şehrim benim hikayem adlı ETwinning projesi başlamıştır .Proje ortakları tanışma toplantısında buluştular .