AYDIN / EFELER - Halide Hatun İlkokulu

May

Okulumuz "Küçük Şairler İlham Verir" projesinin afiş çalışmasıdır. Proje tamamlanmış olup ,kalite etiketine başvuru için hazırlık yapılmaktadır.

May

4/C sınıfı öğretmenimiz Süheyla Bektaş ve öğrencileri eTwinning Poetry is a game projesi resfebe ile oyun oynayarak şiirlerini okuyor.

Nis

Okulumuz 3/E sınıfı öğrencisi  Nehir Gülce Aydın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 23 Nisan'da düzenlemiş olduğu bilgi yarışmasında 2. olmuştur. Ödülünü İlçe  Milli Eğitim Müdürümüz Hakan Özcan'dan alan öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Nihal Satıcı'nın ortağı olduğu Topraktan Sofraya Yöresel Lezzetler E-Twinning Projesinin etkinlikleri tamamlanarak proje sonuna gelinmiştir.Proje sonunda hazırlanan Sanal Sergi öğrencilerimize ulaştırılmıştır.

Nis

Unutulmuş Sokak Oyunları eTwinning projesi kapsamında 6 Nisan salı günü öğrenci webinarı yapıldı.  Webinarda  karışık okul takımlarının oluşturduğu hikayeler çocuklarla buluştu. Okulumuz öğretmeni  11.Takım mentörü Fatma İclal Şahan  ise Bookreactor de hazırladığı Defne nín isimli hikâyeyi öğrencilere sundu. Böylece çocuklar farklı okullardaki arkadaşlarının yazdığı, resimlediği ve seslendirdiği hikâyeleri görme fırsatını yakaladılar. Halide Hatun İlkokulu Anasınıfı A Şubesi öğrencileri 8. Takımın Bezirgan Başı oyununun hikayesini oluşturdular. Melike Zeynep 2. Takımın Yedi Kuyu oyununun resmini yaptı. Nil Zümra ise 6. Takımın Yerden Yüksek oyununun hikâyesini seslendirdi.

Nis

"Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" mottosu ile yaya önceliğine vurgu yapmak amacıyla okulumuz öğrencileri yaya geçitlerinde karşıdan karşıya geçerek çevredekileri bilinçlendirme etkinliklerinde bulundular.

Nis

Okulumuz sınıf öğretmeni Gülnur ATİK'in "Küçük Şairler İlham Verir" e-Twinning Projesi UPUES (Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumu)'e katılım daveti almıştır. Öğretmenimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

Mrt

Okulumuz Gülnur Atik öğretmenimizin başvurusu ile e-twinning okul etiketi almıştır. Başta Gülnur öğretmenimiz olmak üzere e-twinning platformunda okulumuzu temsil eden, projelerde yer alan öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 106.yılında ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Programı hazırlayan okulumuz 3.sınıf öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 4.sınıf öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu İstiklal Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın...