AYDIN / EFELER - Halide Hatun İlkokulu

Ock

Okulumuz öğretmenleri velileri ile formal ve informal toplantılarını düzenli olarak yapmaya devam ediyor .

Ock

Öğretmenlerimiz internet güvenliği ile ilgili eğitimleri alarak sertifika almaya hak kazanmıştır.

Haz

4.sınıf öğrencilerimizi mezun etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimize öğrenim hayatlarında başarılar diliyoruz.

Haz

Okulumuz 4/C sınıf öğretmeni Nihal PEKER'in meyve ve sebze çekirdeklerinin toprakla buluşmasını sağlayarak çocukların doğal döngüye ve üretime dahil edilmesi, geri dönüşümün önemi hissettirilerek çocuklarda doğa sevgisi ve sabır duygusunun kazandırılmasını amaçlayan "Ekersen Yeşeririm, Seni  Yine Beslerim" projesi ile öğrencilerimiz biriktirdikleri tohumları toprakla buluşturdular.

May

Hayrat vakfı ve Milli Eğitim Bakanlığının destekleri ile düzenlenen Aydınlık Yarınlara kitap okuma yarışmasında 40 sorunun tamamına doğru cevap veren 2-E sınıfı öğrencilerimiz Yusuf Tör ,Çınar Demir ve 4-E sınıfı öğrencimiz Nehir Gülce Aydın ödül almaya hak kazandılar .Öğrencilerimiz ödüllerini Aydın Proje İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen ödül töreni ile aldılar.