AYDIN / EFELER - Halide Hatun İlkokulu

Ara

My City My Story projesini yürüten 4-E sınıfı proje kapsamında tarihi antik kentimiz Tralles'e gezi yaparak Antik kentin tarihini öğrendiler.

Ara

Okulumuz 4-E sınıfı öğretmeni Gülnur Atik ‘in Portekiz ile kuruculuğunu yaptığı Benim şehrim benim hikayem adlı ETwinning projesi başlamıştır .Proje ortakları tanışma toplantısında buluştular .

Kas

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Kas

Aramızdan ayrılışının 85.yılında Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü minnetle anıyor, bize miras bıraktığı değerleri yaşatmaktan gurur duyuyoruz.

Kas

Okulumuz Okulum Temiz Belgesi almıştır.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk'ün çevresinde Türk milletinin kenetlenmesiyle yürütülen Milli Mücadele'nin zaferle sonuçlanması ve ardından Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması, tarihin ender kaydettiği bir başarıdır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun…

Ekm

1/F sınıfı (N) sesini küçük ninelerimiz ile nar yiyerek öğreniyorlar.

Ekm

Okulumuz müdür yardımcısı Burcu KARADEMİR'in kuruculuğunu yaptığı okul müdürümüz Fatih Mehmet İLTER'in ve anasınıfı öğretmenimiz Fatma İclal ŞAHAN'ın da ortak olduğu "Dostlarımla Yaşıyorum" e-Twinning Projemizin çalışmalarına başladık. Projemizin amacı, hayvan dostlarımıza merhamet duygusuyla yaklaşarak onlara uygun yaşam alanları oluşturmak; iş birliği içerisinde hayvanların karşılaşabileceği tüm olumsuz durumlara yönelik çözüm önerileri geliştirmek ve bunları hayata geçirmek; hayvanları korumaya yönelik sosyal sorumluluk farkındalığı oluşturmak, her canlının yaşam hakkı olduğu bilincini öğrencilerimize kazandırmak; öğrencilerimizin teknolojik yeterliliklerinin gelişmesini sağlamaktır.

Ekm

Okulumuz 1/F sınıfı öğrencileri  (i) harfinin kelime ve hecelerini kurabiye yiyerek öğrendiler. Hem ağızları tatlandı hem de keyifli bir okuma yazma etkinliği yaptılar.

Eyl

Okulumuz Okul-Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantımız 27 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 19.00'da okul bahçesinde yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılması önemle rica olunur.

Ağu

Okulumuz 1.sınıf şube belirleme kuraları 31 Ağustos 2023 tarihinde saat 10:30'da okulumuz bahçesinde yapılacaktır.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Gülnur Atik'in ortak olduğu Traditional Games ETwinning projesinin final ürünü olan dijital kitap ortakların işbirlikçi çalışması ile oluşturuldu .Dijital Kitapta tüm ortakların geleneksel oyunları yer almaktadır.

Haz

Okulumuz öğretmeni Gülnur ATİK'in yürütmüş olduğu Etwinning Projesi olan "Traditional Games" 5 oyununu önce velilerimiz  öğrencilerimize tanıttı, sonra bahçede oyunu oynadılar.

May

"Sağlıklı ve güvenli ortamda çalışma hakkı, insanın en temel haklardan biridir."

May

Okulumuz 2. Defa E-twinning Okulu Olmanın Gurunu Yaşıyor